Fascia roll body rollerom

Body roller je aparat koji se koristi za nježnu masažu valjcima. Tretman na Body rolleru omogućava masažu, akupresuru i infracrveno grijanje kako bi utjecao na mišiće i limfni sustav. Mi ga u svojoj Fascia roll metodi koristimo na novi, revolucionaran način, gdje osim limfe i mišića, fokus imamo i na fasciju, čije je zdravlje važno za funkcioniranje svih sustava, pogotovo detoksikacijskog i hormonskog. Različitim položajima i voljnom kontrakcijom mišića, simuliramo terapijski miofascijalni "rocking" i fascijalno rolanje koji su hvatovi miofascijal release tehnike za postizanje zdravlja fascije. Pritisak je nježan a učinkovit, te se odrađuje u tretmanima od 15-90 minuta.

Kroz paket od deset tretmana, klijenti mogu očekivati značajno poboljšanje svog izgleda, cjelokupnog zdravlja i kvalitete života. Body Roller pomaže u smanjenju pojave celulita, potiče izlučivanje toksina, podiže razinu energije, poboljšava fleksibilnost i raspon pokreta te promovira cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Fascija je vezivno tkivo koje okružuje mišiće, kosti i organe u tijelu. Igra važnu ulogu u održavanju pravilnog držanja, ravnoteže i kretanja. Body Roller može pomoći u oslobađanju napetosti i nepravilnosti koje se mogu nakupiti na fasciji tijekom vremena, što može poboljšati metabolizam, prebolikovati tijelo i podići razinu energije.

Masaža je prvi važan dio tretmana Body Rollerom. Valjci poredani u redove stvaraju pritisak i napetost na koži i donjim tkivima, potičući cirkulaciju krvi, drenažu limfe i opuštanje mišića. To pomaže u smanjenju pojave celulita, točnije zacijeljivanju fascije u tijelu.

Infracrveno grijanje je druga ključna komponenta tretmana Body Rollerom. Ono se na uređaju može pojačati i smanjiti. Infracrveno grijanje prodire dublje u kožu od tradicionalnih izvora topline i može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi, smanjenju upale i poticanju zacjeljivanja.

Kada se kombiniraju masaža i infracrvena toplina, one imaju snažan učinak na fasciju, mišiće i limfni sustav. Povećana cirkulacija krvi i limfe može pomoći u uklanjanju otpada i toksina iz tijela, dok istovremeno opskrbljuje stanice i tkiva vitalnim hranjivim tvarima i kisikom. To poboljšava funkciju imunološkog sustava, smanjuje upale, podiže razinu energije, ubrzava metabolizam i potiče zacjeljivanje fascije u tijelu.

 

Cijena jednog tretmana: 30€

Cijena paketa od 10 tretmana: 260€

Poveznica za plaćanje iznosa paketa: KUPI

 

 

Za odrađivanje tertmana, našim klijentima omogućili smo mogućnost "self check-ina", što im pruža veću privatnost pri obavljanju tremana, a istovremeno veću fleksibilnost u svojim rasporedima. Nakon uplate, dobiti će upute kako sami rezervirati termin koji im paše i kako doći u centar i odraditi tretman, sve sami.

 

*Self check-in mogućnost omogućili smo klijentima koji odaberu paket od 10 tretmana i plate ga unaprijed

 

KONTRAINDIKACIJE

Fascia Roll tretman nije preporučen za osobe sa sljedećim stanjima:

Trudnoća, otvorene rane ili infekcije, osobe s kožnim stanjima kao ekcem, psorijaza ili dermatitis, rak ili povijest s rakom, varikozne (proširene) vene.

Osobe sa sljedećim stanjima također bi trebale biti na oprezu i savjetovati se s liječnikom prije dolaska na tretman:

Neuropatija, osteoporoza, dijabetes, hipertenzija, osobe koje piju razrjeđivače krvi.