Nutri RENEW + ebook

Nutri ReNew je proizvod nastao prvenstveno kao sredstvo za postizanje i održavanje zdravlja. Otvara drenažne puteve i potiče mehanizme detoksa kako bi se toksini svih vrsta mogli brže i lakše izlučiti iz tijela. "čisti" crijeva temeljito i neinvazivno, pomaže radu jetre i bubrega. Između ostalog „ubija“ osjećaj gladi.

Mršavljenje tj. gubitak prekomjerne težine je samo dobrodošli „nusprodukt“ i to ukoliko to želite. Još jedna neizostavna a dobrodošla popratna pojava je i odlično regulirana probava koja je temelj dobrog zdravlja

Proizvod je sastavljen je od prirodnih sastojaka a sadrži indijski trputac, đumbir, kurkumu, cejlonski  cimet, ekstrakt zelenog čaja, koprivu, kajenski papar. Zbog ovih sastojaka u biranim omjerima, ovaj proizvod je moćno sredstvo za drenažu i detoksikaciju, pokretanje metabolizma te čišćenje tijela od toksina kojima smo izloženi i koje akumuliramo u tijelu što tokom vremena uzrokuje zdravstvene probleme širokog spektra. Najteže je, pogotovo kod žena, pogođen hormonski sustav i to uzrokuje puno tegoba u različitim organskim sustavima a konvencionalna medicina nam nudi „izlaz“ u lijekovima koji nas vode u začarani krug jer dovode tijelo u disbalans. Česta pojava je debljina tj. nemogućnost gubitka viška kilograma iako su poduzete mjere koje bi trebale rezultirati mršavljenjem - smanjenje količine hrane i vježbanje. Ključ početka rješavanja svih zdravstvenih problema je temeljito čišćenje tijela od toksina i čišćenje crijeva prirodnim sredstvima i ovakvim neinvazivnim metodama.

Proizvod je u praškastom obliku i koristi se prema navedenoj preporuci na ambalaži, a odmah nakon toga se (tj. uz njega) popije ukupno 3 dl vode. Tokom dana treba piti veće količine vode da se toksini bolje i brže izlučuju. 

 

Cijena proizvoda: 34.99€

Nutri all-in-one + ebook

Nutri All-in-One je organski proizvod, vitaminsko - mineralni dodatak te prava funkcionalna hrana. Sačinjen je od nutrtivno bogatih sastojaka koji su prisutni u točno određenom omjeru kako bi djelovali sinergistički za postizanje i održavanje zdravlja i vitalnosti organizma. Proizvod je u praškastom obliku i sadrži pšeničnu travu, spirulinu, ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt zelenog čaja, psyllium, aru prah,  cejlonski cimet, proteine riže, kurkumu, bananu i steviju.

Nutri All-in-One može utažiti glad, zamijeniti obrok ili poslužiti pri mršavljenju. Ono što želimo naglasiti je njegova bogata nutritivna vrijednost, kao i bogatstvo antioksidansima i proteinima. Dodatak psylliuma, osim dobrobiti za probavu, utječe i na osjećaj sitosti.

Lagan je za spravljanje i pokiriva vaše nutritivne potrebe u samo nekoliko minuta.

 

Cijena proizvoda: 44.99€

PAKET Nutri ReNew + Nutri all-in-one + ebook

Cijena paketa: 79.99€