Aurikularna (ušna) akupunktura

Specijalizirana terapija mikrosustava prema kojoj uho kao mikrosustav odražava cijelo tijelo, te predstavlja medij za neuromodulaciju. Na svakom uhu postoji preko 200 točaka koje korespondiraju sa različitim dijelovma tijela i tvore mjesto za detekciju problema te intervenciju.

Saznaj više >

Fascia roll

Tretman na Body rolleru omogućava masažu, akupresuru i infracrveno grijanje kako bi utjecao na mišiće i limfni sustav. Mi ga u svojoj Fascia roll metodi koristimo na novi, revolucionaran način, gdje osim limfe i mišića, fokus imamo i na fasciju, čije je zdravlje važno za funkcioniranje svih sustava, pogotovo detoksikacijskog i hormonskog.

Saznaj više >

Dry needling

Dry Needling (DN) je naziv za tretman pri kojem se koriste sterilne jednokratne akupunkturne igle kako bi izljiečila bol i disfunkcije mišićno-koštanog sustava.

Saznaj više >

Bowen

Tehnika koja unosi podražaje u tjelesni neurološki sustav kombinirajući precizne i nježne pokrete u mišićima i fasciji. Terapija učinkovito i brzo smanjuje miofascijalnu napetost i vraća ravnotežu u neurološkom, hormonalnom i krvožilnom sustavu.

Saznaj više >

FEA

FEA (Facial Enhancement Acupuncture), također zvana i kozmetičkom akupunkturom je nekirurški kozmetički tretman koji uključuje korištenje tankih igala koje stimuliraju određene točke na licu. Cilj tretmana je održavati izgled lica poticanjem proizvodnje kolagena, poboljšanjem cirkulacije i smanjenjem otečenosti i bora.

Saznaj više >

Miofascijalna relaksacija

MFR polazi od ideje fascije (vezivno tkivo), kada u tijelu postoji neka određena bol i povreda tada se fascija skuplja i postaje čvrsta i neelastična te u njoj nastaju restrikcije. MFR tehnika uključuje korištenje ruku i izvodi se preko odjeće. Tretmani su namijenjeni fasciji, kako bi ju opustili i vratili ju u normalno stanje.

Saznaj više >

Denas

Dinamička elektroneuro stimulacija ili skraćeno DENAS - terapija je nova metoda utjecaja na refleksne zone i akupunkturne točke projekcijom na koži. Posebnost DENAS uređaja je u njegovoj sposobnost da promijeni prirodu impulsa koji djeluju na osobu, ovisno o analizi površinskog sloja kože. Ova značajka zove se „biofeedback”.

Saznaj više >

Manipulacija kralježnice

Održavanje zdrave kralježnice uz pomoć manipulacija, jedan je od najboljih načina za održavanje optimalnog funkcioniranja vašeg imunološkog sustava. Manipulacija se izvodi brzim, kratkim, pažljivo izvedenim trzajem (impulsom) usmjerenim prema određenom segmentu kralježnice ili zglobu u smjeru restriktivne barijere.

Saznaj više >

Elektroakupunktura

Laser and Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS) uređaji se koriste za simptomatsko olakšanje kronične (dugotrajne) nepodnošljive boli i kao neinvazivna alternativa tretmana akupunkture.

Saznaj više >